Privat

Flytning og transport for private kunder  

Duh Transport er din fagmand, hvis du mangler en samarbejdspartner til at klare de transportopgaver, som du ikke selv kan eller tør at klare. Ved at overlade opgaven i vores hænder er du sikret en professionel transport af dine ting. Det kan være alt fra at hente nye møbler i IKEA eller lignende til at transportere de ting, du allerede har. Hvis du skal have afhentet private ejendele, står vi klar til at fragte dine ting sikkert fra A til B. Vi dækker hele landet – så du kan altid give os et kald, uanset hvor du er i landet.  

Kunden i centrum 

I vores arbejde har vi altid kundens behov i fokus. Dine behov og dine ønsker er det vigtigste for os, og derfor sørger vi også for en god og løbende kundedialog. Vi har dig med hele vejen, så vi på den måde får klaret arbejdsopgaven på bedst mulig vis. Vi arbejder med kerneværdierne omhu og kvalitet – vores kunder skal være 100 % trygge ved vores arbejde. Processen skal gerne være så nem og overskuelig som muligt for dig, og her hjælper vi gerne.  

Privat flytning  

Uanset om du skal flytte hjemmefra, flytte i hus eller har købt et nyt spisebord, der ikke kan være i din bil – så kommer vi gerne ud og hjælper. Du er meget velkommen til at ringe os op på telefonnummeret i bunden af siden. Alt, du ikke selv kan klare, vil vi meget gerne klare for dig.  

Skriv en besked