Erhverv

Flytning og distribution af pakker til erhverv 

Hos Duh Transport har vi mange erhvervskunder, der har brug for transport af den ene eller den anden slags. Nogle virksomheder har brug for en fast aftale om daglig transport, hvorimod andre i højere grad har brug for vores service til specialopgaver. Begge typer af arbejdsopgaver udfører vi med glæde. Vi sørger for en hurtig og skånsom flytning af virksomhedens forsendelser. Som din fragtmand sørger vi for, at du hverken skal bekymre dig om afhentning eller levering. Du skal blot ringe os op og fortælle os, hvor og hvornår vi skal udføre arbejdet. Så overtager vi opgaven derfra. Vi tilbyder både distribution af pakker og flytning i erhvervssammenhænge.  

 

Få klaret erhvervsflytningen i et snuptag  

Har du brug for en professionel kurér til at klare flytningen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sikrer os, at flytningen går efter planen. Her har vi et stort fokus på, at alle ejendomme bliver fragtet trygt og godt. Vi er nemlig meget påpasselige i vores transport af dit erhverv. Uanset hvilken service du ønsker, at vi skal hjælpe med, går vi højt op i et godt samarbejde mellem os og dig. Derfor vægter vi også den personlige kontakt højt. Samarbejdet mellem dig og os er alfa og omega for resultatet.  

Ring os gerne op for at høre nærmere  

Vi er meget fleksible, så du er meget velkommen til at ringe og høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Vi foretager gerne transport og flytningen for dig, så du kan koncentrere dig om de ting, der er vigtigere for dig.