Om os

Om Duh Transport 

Duh Transport er en kurervirksomhed, der siden 2017 har hjulpet danskerne med at transportere og flytte deres sager forsvarligt. Med over 6 års erfaring inden for kurerbranchen startede Dennis Uffe Henriksen virksomheden op. Virksomheden er i dag drevet af familien, hvor Dennis’ søn, Bastian Holtze, har været med siden 2019. Dennis siger med et smil på læben, at Bastian først skulle have kørekort, før han kunne være med i familievirksomheden. Passionen for at flytte og levere forsendelser for både private og erhverv er altså ført videre til næste generation 

Før Duh Transport  

Inden Duh Transport blev opstartet, var Dennis Uffe Henriksen ansat hos en virksomhed, der arbejdede med distribution af reklamer og aviser. Virksomheden var ved at gå i opløsning, og Dennis besluttede sig for at starte som selvstændig. Dennis’ tidligere chef opfordrede Dennis til at starte sin egen kurerservice – og den opfordring tog Dennis gerne imod. Med opkøb af nogle af sin chefs gamle inventarer blev Duh Transport en realitet.  

Duh Transport i dag 

I dag har virksomheden to varevogne, som de dagligt benytter til at køre ud til kunder og levere deres forsendelser, flytte deres ejendele og lignende. Uanset hvilken slags arbejde, Duh Transport udfører i dag, har vi altid fokus på, at kunden skal have en god oplevelse. Vores arbejdsopgaver skal udføres på kundens præmisser. Vi sørger altid for at komme med godt humør, fordi vi mener, at det er vigtigt for kundeoplevelsen, at vi er glade og positive. I dag kører vi ud til kunder i hele landet – og det er vi meget stolte over.